Over ons

Mijn naam is Julius Krechting en ik ben een expert op het gebied van Linkbuilding. De afgelopen jaren heb ik enorm veel ervaring opgedaan in de online marketing. Ik heb voor verschillende online marketingbureaus gewerkt, hierdoor weet ik erg goed hoe ik links van hoge waarde kan ontwikkelen. Ik doe dit inmiddels al voor een aantal bedrijven en dit gaat erg goed. Dankzij mijn netwerk is het voor mij makkelijker om links van hoge waarde te plaatsen. De naam Julius Krechting wordt inmiddels steeds bekender. Dit komt omdat ik al veel bedrijven heb geholpen.

 

Hoe kom ik aan mijn netwerk?

De afgelopen jaren heb ik naast mijn banen bij online marketingbureaus veel voor mezelf gewerkt. Hierdoor heb ik veel websites gemaakt met hoge waarde. Deze hoge waarde krijg je door het plaatsen van relevante content. Mijn websites staan vol met relevante content, buiten dat link ik naar veel andere websites met hoge waarde.

 

Welke categorieën websites?

Om goed te kunnen link builden is het enorm belangrijk om met diverse categorieën te werken. Google ziet het namelijk als een pluspunt als de link van een relevante site komt. Ik heb daarom voor verschillende branches blogs opgezet. Hierbij kun je denken aan blogs voor de financiële sector, blogs voor de sportieve sector en blogs voor de Retail. Dit zijn slechts een aantal voorbeelden van websites die ik heb. Hierdoor is het voor mij mogelijk om voor veel soorten bedrijven te link builden.

 

Waarom is linkbuilding zo belangrijk?

Wanneer mensen kiezen voor Julius Krechting, dan kiezen zij voor een top positie binnen Google. Om een top positie binnen Google te krijgen is linkbuilding erg belangrijk. Google ziet elke link namelijk als een stem. Buiten dat zijn de stemmen van Julius Krechting volgens Google belangrijke stemmen. Dit komt namelijk omdat de stemmen van de Julius Krechting websites afkomen. Met link builden zorg ik ervoor dat jij zo snel mogelijk stijgt binnen Google.

 

Hoe help ik mijn klanten?

Veel van mijn klanten zaten voor een samenwerking met mij in een moeilijke periode. Zo krijgen zij meer klanten en dit helpt ze er weer bovenop. Doordat ik een betere positie voor hen creëer in Google zorg ik voor een hogere omzet. Meer mensen komen op de websites, hierdoor worden er meer producten gekocht en hierdoor stijgt de omzet dus. Het geeft mijn een hoop voldoening dat ik al veel bedrijven geholpen heb en dit zal ik ook zeker blijven doen.