Teksten

Teksten

Natuurlijk bent u zich ervan bewust dat goede teksten op uw website uw omzet kunnen vergroten. Maar bent u zich er ook van bewust dat zoekmachines uw teksten en de regelmaat waarop uw site wijzigt ook gebruiken om uw positie bij zoekresultaten te bepalen?

Teksten bepalen ook het succes van uw advertentiecampagne. De advertentieteksten zijn de reden waarom mensen op uw advertenties klikken. Daarna is de tekst van de pagina waar ze op terecht komen bepalend voor hun beslissing of ze een aankoop gaan doen of niet.

Om uw succes zo groot mogelijk te maken heeft Adverteren bij Google een professionele webredactie in huis. Op deze manier kunnen wij u alle facetten rondom uw teksten uit handen nemen. U wilt zich immers bezig kunnen houden met uw onderneming en u wilt zich niet druk hoeven maken over het plaatsen van nieuwsberichten. Samen met Adverteren bij Google kunt u bepalen wat er op uw site komt en met welke frequentie. Zo kunnen wij voor u een blog bijhouden of uw nieuwsberichten genereren. Daarbij houden wij rekening met uw eigen stijl en uw invalshoek bij het nieuws. Eventueel wordt er kort contact gezocht per mail of telefoon, waarna u even later een nieuw bericht op uw site kunt plaatsen.

Voor de Adverteren bij Google campagnes bestaat de mogelijkheid om specifieke landingspagina’s te schrijven die aansluiten op uw advertenties. Deze aansluiting zorgt ervoor dat bezoekers van uw site zich direct aangesproken voelen. Voornamelijk omdat de tekst heel goed aansluit bij de advertentie waarop geklikt wordt. Het opstellen van landingspagina’s is een aparte discipline, waarbij rekening gehouden wordt met de zoekwoorden die in de campagne gebruikt worden.

Wij geven u graag voorbeelden van manieren waarop Adverteren bij Google u kan ondersteunen op het gebied van landingspagina’s en teksten.

Geen reactie's

Geef een reactie